Meebox bliver til UnoEuro. Læs hvad det betyder for dig.

Nyt design til cPanel

I vores nyligt overstående brugerundersøgelse var der især ét punkt, som blev nævnt igen og igen. Nemlig vores kontrolpanel! Det har alle de funktioner, som det skal have, og kan alt det, som det skal kunne – men mange fandt det uoverskueligt, forvirrende og ikke særlig intuitivt at anvende.

Det har vi taget til efterretning, og derfor har vi her til aften rullet et nyt cPanel ud til samtlige kunder!

Det nye cPanel er baseret på cPanel Inc.’s anerkendte x3 panel, men er blevet tilpasset så det matcher jeres ønsker og behov. Helt centralt er det, at man fra forsiden nemt kan finde og navigere sig hen til det, som man søger, og at man via topmenuen altid har hurtig adgang til cPanel’s forside, My Meebox samt helpdesk support.

Derudover har vi integreret vores Live Chat i det nye cPanel, så det er endnu lettere for dig at få fat i vores support, mens du sidder og arbejder med dit webhotel.

Vi håber at I tager godt imod det nye cPanel design, og at det i højere grad leverer det, som I ønsker jer af et godt kontrolpanel! Hvis du/I finder nogle småfejl, eller har ønsker eller forslag til forbedringer, så kontakt os endelig – enten ved at kommentere denne blog, eller indsende en support ticket.

Alt godt, og god fornøjelse!

/Anders  •  
  •  
Categories